TAK Tuinen

'De natuur kent het grote geheim en glimlacht'

Victor Hugo

Sitemap

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Limburg die kwaliteit garandeert en het beste in uw tuin naar boven haalt? TAK Tuinaanleg Kokkeler is dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Als tophovenier is Tak is dagelijks actief in de regio’s Roermond, Heerlen, Sittard, Maastricht, Weert, Maaseik, Kerkrade, Valkenburg, Venray en Venlo. Voor een zorgeloosbuitenleven, tuinprofessional, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij mij in goede handen. Mijn werkzaamheden bestaan uit ontwerpen en aanleggen van tuinen, tuinonderhoud (snoeien, winterbeurt en voorjaarsbeurt), bestrating, sierbestrating, maken van beplantingsplannen, maken van vijvers (waterspel), gazon, (graszoden en kunstgras), vlonders, schuttingen,

Het geven van eerlijke tuin – en beplantingsadviezen staat bij mij hoog in het vaandel. Uw wensen zullen uiteraard altijd meegenomen worden in het definitieve ontwerp van uw tuin.

Als hovenier, tuinarchitect ben ik werkzaam vanuit Horn. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis.

Beplanting zoals: bomen, heesters, vaste planten siergrassen, waterplanten, hagen, leibomen, dakbomen zijn door mij te leveren en te planten.

Moderne en strakke tuinen, landelijke tuinen, exclusieve tuinen, kleine tuinen, bedrijfstuinen, tuinen met zwembaden voor ieder budget is het mogelijk een tuin op maat te maken.